Lekker & gezond

bij Restaria de Flip

De lekkerste Restaria (restaurant & cafetaria) van Boxmeer! Al jaren lang staan wij garant voor kwaliteit en gemak tegen betaalbare prijzen. Kom ook eens een kijkje nemen! Gastvriendelijk, gastgericht en een goed product. Dat zijn de ingrediënten die er voor zorgen dat u als gast tevreden bent, maar vooral ook tevreden blijft. Want een tevreden gast krijg je niet, die moet je verdienen! En daar werken wij aan sinds 1986.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan belegde broodjes, frites, snacks,menu’s, milkshakes, ijs, dranken en salades van onze eigen saladebar. Voor ieder wat wils. Daarnaast werken wij elke dag aan verrassende en bijzonder lekkere nieuwe producten. Natuurlijk erg betaalbaar zoals u van Restaria de Flip mag verwachten. Met een groot en gezellig terras kunt u heerlijk genieten en bieden wij meer dan alleen heerlijk eten.

Van ambachtelijke frites tot heerlijke salades

Van onze eigen saladebar.

Online bestellen

vanuit uw luie stoel

Van verse frites tot heerlijk belegde broodjes. En van lekkere snacks tot gezonde salades. Bekijk snel ons gehele assortiment, plaats gemakkelijk uw bestelling en reken af via iDeal. Wij staan voor u klaar!

  • Nooit meer wachten!
  • Snel en gemakkelijk
  • Ook voor afhalen
  • Betalen via iDeal
  • Ook als app!

Impressie

Restaria de Flip is er ook om uw wensen te vervullen op het gebied van catering.

Catering

voor iedere gelegenheid

Restaria de Flip kan ook om uw catering verzorgen. Of het nu gaat om het afleveren van culinaire traktaties of de volledige verzorging van uw partij, wij bieden veel mogelijkheden en een breed assortiment van broodjes, snacks en nog veel meer. Voor iedere gelegenheid, zakelijke lunch of bedrijfsborrel, verjaardag of familiefeest, hebben wij een passend catering aanbod.

 

Adres

Restaria de Flip
Faunalaan 68
5831MB Boxmeer

0485 575 608
info@restariadeflip.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
16:00 - 22:00 uur
Gesloten
11:30 - 22:00 uur
11:30 - 22:00 uur
11:30 - 22:00 uur
11:30 - 22:00 uur
11:30 - 22:00 uur

Neem een kijkje bij ons binnen